Bu icerigi gorebilmeniz icin Flash Player yuklu olmasi gerekiyor...
BALKANLARDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER... PDF Yazdır e-Posta
TwitterFacebook
PerÅŸembe, 05 Åžubat 2015 16:36

Sakarya’da yapılan Minikler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’nda tarih yazan Erzurumlu karateciler, Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 28 Ocak 1 Şubat 2015 tarihlerinde Sakarya’da gerçekleştirdiği Minikler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’ndan Erzurumlu karateciler mutlu döndüğü minik ve yıldız karateciler elde ettikleri derecelerle Erzurum’un gurur kaynağı olurken, Milli takıma seçilme başarısı gösterdi.

Antrenörler Muhammet Çelebi, Özkan KırıveroÄŸlu ve Emre KarataÅŸ yönetiminde tatamiye çıkan Erzurumlu karatecilerden Muhammet Emir Halis katada ferdi olarak üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. Ayrıca Muhammet Emir Halis, Bilal Bayram ve Ömer Faruk Demirel’den oluÅŸan 2002-2001 doÄŸumlu kata takımı Türkiye ÅŸampiyonu olma baÅŸarısı gösterdi. 2004 doÄŸumlu yıldızlar kumite müsabakalarında tatamiye çıkan Erzurumlu Haktan Heray müthiÅŸ bir performans göstererek, rakiplerini maÄŸlup etti. Türkiye ÅŸampiyonu olan Heray, altın madalyanın sahibi olarak birincilik kürsüsüne çıktı.  Katada ÅŸampiyon olan sporcuların yanı sıra kumitede ferdi olarak birinci olan Haktan Heray, Balkan Karate Åžampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı.

Son Güncelleme: Perşembe, 05 Şubat 2015 17:07
 
TwitterFacebook